Wij willen jullie door middel van dit bericht graag voorstellen aan onze trouwe donateur ‘Gorilla painting service’. Van deze donateur hebben wij al vele modellen en mooie scenery ontvangen. Daarnaast helpt deze donateur ons bij het uitbreiden van onze samenwerkingsverbanden en het vergroten van onze naamsbekendheid. Momenteel is ‘Gorilla painting service’ bezig met het inzamelen en schilderen van materiaal en modellen voor een bloodravens leger. Dit leger zal aan de stichting worden gedoneerd zodat wij dit weer kunnen gebruiken voor activiteiten met onze doelgroep. Wij zijn natuurlijk erg blij met de hulp en betrokkenheid van deze donateur!

‘Gorilla painting service’ is onze samenwerkingspartner en ook commissiepainter.
Als u meer wilt weten over het werk van ‘Gorilla painting service’ dan kunt u de facebookpagina bezoeken via: https://www.facebook.com/paintinggorilla/

Mvg,

Raphaello

Categorieën: Algemeen Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.