Contact

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen bij de stichting. 

Heeft u een idee om samen te werken, een initiatief, wilt u zich inzetten voor onze doelgroep of heeft u vragen? Vul dan het onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 Doneer eenmalig of structureel

Wat fijn dat u overweegt om de stichting te steunen. De stichting is in het bezit van een ANBI-status. Dit houdt het volgende in: ‘Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang’, aldus de Belastingdienst. Dit wil ook zeggen dat u uw donatie kan aftrekken bij de belastingdienst. Voor verdere informatie over de ANBI-status verwijzen wij u door naar de website van de belastingdienst.

Wilt u periodiek doneren aan de stichting? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Dan kunnen wij samen een overeenkomst voor u opstellen om dit te registreren. 

Anders steunen?

Heeft u of wilt u de stichting op een andere wijze dan financieel steunen? Dan raken wij graag met u in contact door onderstaand contactformulier. Zo kunnen wij gezamenlijk kijken naar een manier waarop wij uw steun vorm kunnen geven.